Is je verdiencapaciteit als ZZP’er toekomstbestendig?

Kosteloos advies voor 45 plussers

Als zzp’er ben je voor je verdiencapaciteit niet alleen afhankelijk van jouw klanten, maar ook of je lichamelijk en geestelijk je werk nu en in de toekomst goed aankunt. Dat lukt misschien nu nog, maar lukt dat ook nog als je de 50 of de 60 gepasseerd bent? Als je daar pas over na gaat denken op het moment dat het niet meer gaat, dan ben je daarvoor te laat.

Mogelijkheden

Als 45-plusser heb je nu de kans om kosteloos onder professionele begeleiding over je eigen situatie te praten en je mogelijkheden op een rij te zetten: Wat kan jij doen als zzp’er om je werk en je verdere loopbaan zo te organiseren dat je met plezier in je werk gezond door kunt blijven werken tot het moment dat je zelf wilt stoppen.

Voorwaarden

ZZP Nederland biedt dit traject samen met Arboplaats via een subsidie kosteloos aan voor haar abonnees die:

  • gemiddeld 12 uur of meer per week werken
  • 45 jaar of ouder zijn en
  • niet langdurig ziek gemeld zijn.

Het Begeleidingstraject bestaat uit twee individuele sessies van ieder ongeveer 2 uur waarin je onder begeleiding van je adviseur:

  • je huidige situatie in kaart brengt, hier gebruiken we onder andere een uitgebreide vragenlijst voor,
  • nadenkt over wat jouw verdiencapaciteit bedreigt en versterkt en
  • een plan voor nu en de toekomst maakt.

De gesprekken met de adviseur zijn vertrouwelijk.

Voor de gesprekken komt de adviseur bij je langs of hij spreekt op een locatie met je af die bereisbaar is. Daarnaast is het mogelijk per mail of telefonisch, contact met je adviseur te hebben.

Investeren in je eigen toekomst begint hier.

Let op: aanmelden kan tot 15 juli en Op = Op. Meld je dus snel hier aan.

Na aanmelding krijg je bericht wanneer de gesprekken kunnen plaatsvindenAanmelden
Let op, de pagina bevat nog niet opgeslagen gegevens

!! U maakt gebruik van een verouderde versie van Microsoft Internet Explorer (versie 8 of lager). Mijn RI&E is niet compatible met deze versie. Klik hier om uw webbrowser te upgraden naar de laatste, veilige, versie.

!! Let op; er zijn momenteel ook andere gebruikers () wijzigingen aan het aanbrengen in het systeem. Hierdoor kan niet uitgesloten worden dat er conflicten ontstaan.